MENU

Een groot aanbod aan kleuren is tof, maar welke kleur past bij jouw project? Met onze kleuren- configurator vergelijk je eenvoudig kleuren op verschillende houtafwerkingen en ervaar je het resultaat in een realistische omgeving! Dit maakt het niet alleen eenvoudiger om je favoriete kleur te selecteren, maar zo zie je ook onmiddellijk welke invloed het kleur heeft op een ruimte. Op jouw verzoek kan je project worden opgeslagen zodat je deze op een later tijdstip kan herbekijken en finaliseren.

Experimenteer met kleuren

Er zijn verschillende factoren die bepalen hoe intens een kleur op het hout zal uitkomen. Zo speelt de unieke toon en houtnerf van de houtsoort alsook de afwerking van het hout een grote rol hierin. Met de King of Colours tool kan je zelf experimenteren met deze factoren, tot je het kleur van je dromen hebt gevonden.

Kleurenpalet

Vergelijk al onze 40
interior standaardkleuren.

Houtbewerking

Zie de impact op verschillende
houtbewerkingen op je gekozen kleur.

Realistische settings

Ontdek het resultaat in
realistische settings.

Start met ontwerpen

Een onbeperkt kleurenpalet

RMC Oil Plus 2C is beschikbaar in 40 verschillende kleuren die de natuurlijke look & feel in hout verrijken. Naast deze standaardkleuren brengen we ook jaarlijks trendkleurencollecties uit. Deze kunnen eveneens onderling gemengd worden, wat een onbeperkt pallet aan keuzemogelijkheden oplevert.

En hadden we je al verteld dat 1 laag volstaat om jouw hout optimaal te kleuren en te beschermen? Economisch en duurzaam dus!

Ons kleurenpalet

Over King of Colours

Al enkele jaren wordt Rubio Monocoat en King of Colours in één adem genoemd. Niet toevallig, want de spirit van de mascotte zit verweven in onze identiteit. Durf, loyaliteit en teamwork zijn kwaliteiten die we delen en ambiëren. We streven er ook dagelijks naar om de heerser van de markt op vlak van oliekleuren te blijven.

Rubiomonocoat King of Colours

Helaas is onze King of Colors-configurator niet beschikbaar voor mobiele apparaten, voor een optimale ervaring gebruikt u de configurator op een tablet of desktop.

back to top